На специална тържествена церемония децата на Академията получиха пълна спортна

...
 На специална тържествена церемония децата на Академията получиха пълна спортна
Коментари Харесай

Повече от 400 деца на Академия Спартак получиха личен подарък от ръководството на клуба

 На специфична тържествена гала децата на Академията получиха цялостна спортна екипировка на Nike  гратис.

„ Подаръкът, който направихме  особено за вас, младите „ соколи “ от Школата е единствено дребна част от плануваните стъпки на напредък и усъвършенствания “, сподели президента и главен покровител на ФК „ Спартак “ Варна Павлин Николов. Той излезе на терен с двама от най-младите ученици на Школата с цел да покаже, че те са значима част от огромното семейство на Спартак. В своето послание към децата Николов сподели още „ Вие сте бъдещите очаквания на Академия „ Спартак “ Варна, с които се гордеем. Нашата цел е да изградим от вас футболисти, които са подготвени да заемат своето място в мъжкия тим на родния си клуб и националните гарнитури на България. Помнете, че с цел да станете положителни експерти се изисква доста труд и доста самообладание. Трябва да имате знанията и уменията да работите в екип. Да сте виновни, дисциплинирани и ученолюбиви младежи “.  



Изпълнителният шеф на клуба и легенда на българския спорт Тодор Стойков се обърна към децата на Академия Спартак с думите „ Специално подготвихме това тържество-изненада  за вас, вашите родители и близки точно на стадион „ Спартак “, тъй като от тук стартира историята, която продължаваме да пишем дружно. С този жест демонстрираме че държим на школата и това е наш приоритет. Показваме, че нашите деца заслужават най-хубавото. Ще дадем всичко в името на Спартак “.

Заедно с децата от Школата на терен застанаха и титулярите от Първи тим със старши треньор Валентин Илиев и футболистите от Втори тим със старши треньор Ивелин Петков. Така управление, щаб и футболисти затвърдиха позицията че  в „ Спартак “ Варна съществува последователност сред поколенията и днешните деца на Академията са бъдещите “соколи ” с които да се гордеем.

След края на церемонията, гарнирана с доста дарове, които включваха цялостна спортна екипировка на Nike, раница и ваучери за отстъпка в магазините на Спорт Депо, най-малките футболисти на Академия „ Спартак “ бяха провокирани да изиграят другарска среща с петима от титулярите на Първи тим.

„ Хайде да поиграем! “ прозвуча от уредбата на стадиона, след което 33 дребни футболиста от набор 2016 година, разграничени на две групи изиграха другарска срещи против батковците от Първи тим. Така бъдещите „ соколи “ се допряха до професионалния футбол.

Трибуната под новата козирка, която беше изпълнена с десетки почитатели, родители, футболисти и посетители на събитието изригна мощно и гръмогласно, с цел да вдъхне убеденост на своите любимци.

На финала всички деца от тимовете от U 17 до U 6 се прегрупираха на терена с цел да изпишат знаковото 1918 за „ Спартак “ Варна и увековечиха събитието с емблематична фотография „ постоянно правилни “!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР